Tumlingedåb

Lørdag d. 6. november 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Stenløse Sognegård, Engholmvej 6, 3660 Stenløse
Eskil Simmelsgaard Dickmeiss og Stine-Helene Riedel

Selvom man er vokset ud af dåbskjolen, kan man stadig sagtens døbes.

På den anden side af corona er der meget, der skal indhentes. Under nedlukningen valgte en del forældre at udskyde dåben af de små. Tiden gik og i nogle tilfælde blev dåben aldrig til noget.

Det vil præsterne i Frederikssund og Egedal kommuner gerne råde bod på.

På en af lørdagene i november Inviterer præsterne til Tumlingedåb i deres lokale sognekirker. Tumlingedåb er dåb i børnehøjde for alle de små, der ikke er så små længere, men endnu ikke er blevet døbt. Dørene vil blive slået op til en festlig og børnevenlig dåbsgudstjeneste – hvor alle kan blive døbt.

Efter dåben går vi i sognegården og spiser brunch sammen, som kirken arrangerer. Hver dåbsfamilie kan tage et begrænset antal gæster med.

Læs mere om tumlingedåb i dit sogn på din kirkens hjemmeside.

Tilmelding til din lokale sognepræst eller kirkekontor.

Tilmeldingsfrist: 31. oktober 2021.