Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Julekoncert i Stenløse Kirke

DEC
15

Julekoncert i Stenløse Kirke


Dato Fredag d. 15. december 2023, kl. 19:30
Sted Stenløse Kirke, Byvej 20, 3660 Stenløse

Julekoncert i Stenløse Kirke fredag d. 15. december kl. 19.30 

”Familietrioen” bestående af Magnus Bille Fought Kristensen (sang og kontrabas) samt forældrene Simone Fought (orgel og klaver) og Karsten Kristensen (tenor- og sopransax samt klaver) præsenterer et program med blandede genrer, idet der både vil være klassisk julemusik for sang, orgel og sopransax, men også mere jazzet julemusik for tenorsax, klaver og kontrabas.

Magnus Bille Fought Kristensen studerer klassisk sang ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og han synger i Kbh.’s Domkirke i Vor Frue Kantori.

Simone Fought er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i orgel og korledelse, og hun har siden 2002 været ansat som organist og korleder i Vanløse K., hvor hun udover de 4 voksne sangere leder Vanløse Kirkes Pigekor. Derudover medvirker hun i undervisningen af kommende præster på Pastoralseminariet.

Karsten Kristensen har gennem hele sin karriere både været organist, saxofonist og klaverakkompagnatør. Han har bl.a. været akkompagnatør for Radioens Pigekor og Skt. Annæ Pigekor, og han har især som saxofonist spillet i utallige orkestre i enhver tænkelig sammenhæng på jazzscenen, ved teaterforestillinger, shows, koncerter og indspilninger, og han har spillet dansemusik ved hofballer og store kongelige fester, deriblandt kronprinsparrets bryllup. Som organist har han været 27 år i Lindehøj Sogn og 19 år i Ølstykke Sogn.