Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

UDFLUGT TIL HEERUP MUSEUM

OKT
01

UDFLUGT TIL HEERUP MUSEUM


Dato Søndag d. 1. oktober 2023, kl. 11:00
Sted Veksø Kirke, Kirkestræde 8, 3670 Veksø Sjælland
UDFLUGT TIL HEERUP MUSEUM

SOL OG MÅNE - HENRY HEERUP · JULIE NORD · GRAFIK

Til efteråret ankommer den danske billedkunstner Julie Nord til Heerup Museum, hvor hun præsenterer sit mangeårige virke som grafisk kunstner siden om side med Henry Heerup. Begge kunstnere har beskæftiget sig ivrigt og eksperimenterende med det grafiske tryk og dets muligheder for at udforske såvel konkrete motiver som familien og mere abstrakte eventyrs-verdener. Ligesom de begge er blevet bredt anerkendt for netop at arbejde med det grafiske udtryk og medie, der lader kunsten komme langt flere til gode.  I mødet mellem de to kunstnere vil særligt det grafiske værks udtryk og betydning blive foldet ud. Ligesom både Heerups og Julie Nords arbejde med velkendte motiver som kernefamilien, hjemmet, børn, fremtidsdrømme og naturen vil være ledetråde ind i deres grafiske produktion.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Heerup Museum i Rødovre, hvor der altid er mulighed for at komme tæt på kunstneren Henry Heerups liv og virke.

11.00 Gudstjeneste i Veksø kirke

12.00 en let frokost i sognehuset

13.20 afgang med bus fra Veksø sognehus

14.00 omvisning på Heerup Museum

15.00 Museum på egen hånd

16.00 retur med bus til Veksø

Læs mere om udstillingen her: https://heerup.dk/udstilling/s...

Frokost, turen og omvisning på museet er gratis, men der er kun 40 pladser i bussen, så tilmelding er nødvendigt. https://forms.churchdesk.com/f...