Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Tankefulde Eftermiddag med Kathrine Lilleør - Kærligheden sætter fri.

Dato
Tirsdag d. 4. oktober 2022, kl. 15:00
Sted
Veksø Sognehus, Kirkestræde 8, 3670 Veksø Sjælland
Medvirkende
Ingrid Bay

Kathrine Lilleør er kendt for sine kloge, kontante og kærlige meninger. Hun blander sine egne livsfortællinger, med sine forældres og sognebørn og sammensætter collageforedrag.

Om bogen Kærligheden sætter fri skrives der: Kærlighed sætter fri er en inderlig bog, skrevet fra hjerte til hjerte. Med afsæt i sit eget liv skriver Kathrine Lilleør om det, der rammer alle mennesker: Tro, tvivl, håb, jalousi og vrede. For man bliver aldrig færdig med at tænke over kærligheden, barndommen, børnene, skilsmissen, forelskelsen, sorgen, døden, ja livet selv. Men hvad gør man, når sorg, afmagt, tvivl eller modgang besætter tanken i en grad, så man går i ring om sig selv og ikke kan vriste sig fri? Med erfaringer fra sine personlige oplevelser og utallige samtaler i præsteværelset med mennesker, viser Kathrine Lilleør vej, så tankerne ændrer retning og får nyt perspektiv. Bogen er en let redigeret udgave af Kvinde, hvorfor græder du, Kærlighed er og Glæd dig! 

Kom og vær med til en tankefuld eftermiddag i Veksø sognehus. Der vil blive serveret en varm kop kaffe og lidt sødt til ganen.